Bez umělých konzervantů: Používáme pouze přírodní ingredience, takže si můžete být jisti kvalitou.
Ideální pro:
- Turistické výpravy: Jako sladká odměna po náročném dni.
- Kempování: Pro zpříjemnění večerů pod širákem.
- Cestování: Když chcete mít s sebou něco sladkého, co nezabere mnoho místa.
- Sporty: Jako rychlý zdroj energie před nebo po tréninku.
Složení: Čokoládová pěna (cukr, odstředěný mléčný prášek, kokosový prášek, škrob, kypřící prášek: Soda Bikarbona), Granola (zapečené ovesné vločky, cukr, řepkový olej, med), sušené plátky třešní. Alergeny vyznačeny tučně.
Bez použití umělých konzervantů:
Díky upřednostňovanému použití přírodních ingrediencí před umělými přísadami mají pokrmy Summit to Eat vynikající přírodní aroma.
Příprava:
1. Odtrhněte okraj pytlíku.
2. Vyjměte sáček pohlcující vlhkost.
3. Zalijte studenou vodou (balení 145 ml, E) a zamíchejte.
4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat.
5. Po 8 minutách zamíchejte, případně dochuťte a je hotovo!
Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku nebo dle potřeby servírovat na talíř.
Jaké jsou výhody vymrazovaných potravin?
Vzhled – lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu, na rozdíl od potravin sušených na vzduchu, které se zmenšují a scvrkávají v důsledku vysoké teploty zpracování. Stačí přidat vodu a během několika minut potraviny vrátíte do jejich původní podoby.
Chuť - chutnají stejně dobře jako čerstvé. Vymrazování odstraní vodu, ne chuť. Takže lyofilizované potraviny si uchovají prakticky všechny své chutě, vitamíny a nutriční obsah.
Hmotnost - váží méně než čerstvé. Vymrazováním se potraviny zbaví 98% vody. Tím se výrazně sníží hmotnost, což usnadňuje manipulaci a snižuje náklady na dopravu. Například 10 kg jahod váží pouze 1 kg po vymrazení - jednu desetinu své původní váhy! Rychle se však mohou rehydratovat zpět do své původní hmotnosti.
Dlouhá trvanlivost – vymrazované potraviny lze skladovat po několik let při pokojové teplotě bez jakéhokoliv poškození nebo znehodnocení. Záruční doba 7 let od data výroby.
Nízké náklady skladování - protože mohou být uloženy v pokojové teplotě, nevyžadují nákladné studené nebo chlazené skladovací prostory, takže je uskladnění mnohem levnější